Buat Julung Kalinya, Kami Buka Peluang Eksklusif Untuk Anda Yang Serius Mahu Dibimbing Selama 6 Bulan Bersama Hasbul Brothers

Bersedia untuk pecahkan angka jualan dan grow bisnes to the next level dengan selami deep business knowledge dalam  program The GrowthX

The Growth X adalah program berterusan selama 6 bulan yang fokus untuk menyelesaikan masalah asas usahawan. Program ini membimbing usahawan untuk keluar dari masalah bisnes bertahun-tahun untuk keluar dari nilai angka jualan statik, kaku dan tak bergerak dari tahap sama meskipun dah bertahun-tahun lama berniaga.  

Konten padat dengan real case study dari anak didik kami membantu  usahawan yang baru 'cecah kaki' dalam dunia bisnes atau baru nak mula bisnes untuk tahu dengan lebih jelas cara yang tepat untuk tembus pasaran hingga dapat curi perhatian pelanggan. 

Pengisian real & deep business knowledge yang bakal dikongsi juga membantu usahawan baru yang masih terkial-kial nak naikkan angka jualan. Menerusi program ini anda akan dapat cetusan idea dengan hadam pengisian yang bakal dikongsikan. 

Kenapa Anda Perlu Jadi Sebahagian Anak Didik Hasbul Brothers Di Dalam Program Bimbingan The GrowthX

OVERDELIVER

Biasanya bila ke program atau kelas akan menari-menari atau naikkan semangat anda sahaja. Tapi bila dah balik dari kelas atau program tu, anda tertanya-tanya apa yang nak buat. Pernah tak alami?  

Di Hasbul Brothers kami tidak bercerita tentang fantasi, 'gula-gula' dan cerita indah. Kami kongsikan realiti situasi bisnes sebenar. Apabila kita faham tentang realiti, kita tidak akan ambil mudah dan sentiasa berfikir bagaimana untuk 'sustain' dan berkembang ke tahap lebih baik.

AKSES ONLINE

Akses online ini sangat membantu anda untuk bertanya tentang permasalahan atau pandangan berkaitan bisnes anda walau dimana jua anda berada. 

Dimana setiap sesi pembelajaran akan diadakan secara online, termasuklah group coaching.

Tiada beza dari kelas fizikal. Ilmu sama, input sama, coach yang sama, yang berbeza hanyalah lokasi,

Berbaloi kan?

ADULT LEARNING

Pernahkah anda semua pergi ke kelas atau program yang iklan terlalu banyak tapi akhirnya hanya diajar ilmu marketing dan sales yang anda biasa dengar.
  
Nak tak anda belajar semua ilmu bisnes berkaitan sales, marketing, growth, costing, HR dan finance?

Ini adalah sekolah bisnes yang bersifat menyeluruh kerana kami percaya untuk bisnes berkembang, ia tidak hanya marketing dan sales semata-mata.

Fasa Pembelajaran The GrowthX

3 Days Advanced Class
Sesi 3 hari ini ialah sesi yang memberi penekanan terperinci kepada 2 senjata utama bisnes iaitu MARKETING & SALES. Daripada topik FUNDAMENTAL, sehinggalah kepada topik-topik TAKTIKAL yang diolah untuk anda capai pasaran lebih luas, bergaya dalam menarik perhatian pelanggan dan jana jualan lebih tinggi. 

Sesi yang merangkumi 5 'high impact' modul ini padat dengan 'actionable knowledge', di mana ia telah membantu usahawan di bawah bimbingan Hasbul Brothers mencapai kejelasan dan kefahaman dalam merangka pelan tindakan pemasaran dan jualan. 

Bersedia untuk menerima limpahan idea meningkatkan jualan dan rasai sendiri impak positif kepada bisnes anda nanti!
  
Exclusive Q&A Session
Sesi zoom online ini, anda berpeluang untuk bertanya soalan bisnes secara terus kepada Tuan Hasbul Aqill & Tuan Hasbul Ariff sebanyak 2 kali dalam 6 bulan.

Anda akan dapat manfaat 2 in 1. Pertamanya anda boleh bertanya sebarang soalan kepada Tuan Hasbul Aqill & Tuan Hasbul Ariff, keduanya anda berpeluang untuk belajar dari kebaikan dan masalah bisnes lain dalam kumpulan anda.
Online Masterclass Series
Sepanjang 6 bulan program The Growth X, anda akan diberikan akses istimewa untuk sertai 5 siri masterclass eksklusif daripada Hasbul Brothers : 
1. Storytelling Masterclass
2. Content Marketing Masterclass
3. Databased Marketing Masterclass
4. Sales Closing Master Class
5. Facebook Ads Masterclass
Online Business Module
Bayangkan, anda sudah miliki kitab/buku panduan bisnes yang lengkap untuk segala jenis masalah bisnes.

Contoh, kalau anda nak tahu cara kira kos, terus capai modul PENGIRAAN KOS. Tak tahu step untuk pilih pekerja yang betul, terus buka modul HR ni. Nak latih staf buat account, terus cari modul ACCOUNTING. 

Anda tak tahu nak buat roadmap bisnes macam mana, terus rujuk buku panduan ROADMAP BISNES. Apa dia 10 perkara tu? Tunjuk slide..
Kita kena letak mindset macam ni..

Untuk pastikan bisnes kita berkembang dan bertahan lama, kita tak boleh belajar dan tahu ilmu marketing & sales sahaja. Kita kena ambil tahu ilmu sebalik tabir (backstage). Seperti pengurusan bisnes, pembangunan ahli pasukan, pembangunan SOP, bina roadmap dan sebagainya

3 PILIHAN PAKEJ

GOLD

3 days Advanced Class
 Bernilai RM5,000

​2X Exclusive Q&A Session
 Bernilai RM 6,000

​5X Online Masterclass

- Storytelling Masterclass

- Content Marketing Masterclass

- Databased Marketing Masterclass

- Sales Closing Masterclass

- Facebook Ads Masterclass
5X Online Business Module
 Bernilai RM 2000

RM5500

RM4500

BRONZE

3 days Advanced Class
 Bernilai RM5,000

​3X Online Masterclass

- Storytelling Masterclass

- Content Marketing Masterclass

- Facebook Ads Masterclass








3 days Advanced Class
 Bernilai RM5,000

​3X Online Masterclass

- Storytelling Masterclass

- Content Marketing Masterclass

- Facebook Ads Masterclass

RM4000

RM3000

BASIC

3 days Advanced Class
 Bernilai RM5,000
















3 days Advanced Class
 Bernilai RM5,000

RM2000

RM900

Bonus Khas!  Peserta Yang Mendaftar Deposit Dan Full Payment Pakej Gold Hari Ini Sahaja !

'Growth kit' yang anda wajib tahu disatukan dalam Fast Action Bonus ini dan istimewa untuk anda yang buat full payment dan deposit pakej gold pada Hari ini sahaja. 

Tiga kelas ini akan beri anda clue dan spark idea bagaimana nak grow sales, grow customer dan grow bisnes dengan sharing padat dalam tiga kelas ini nanti.

1. Online Q&A Session

50 peserta terawal yang daftar pakej Gold The GrowthX akan dapat join sesi bonus Online Q&A Session bersama Hasbul Brothers!

Anda bakal dihimpunkan dalam dewan online dan sebelum itu anda boleh lontarkan soalan secara online di kotak pigeon hole kami dan tanya soalan perihal bisnes anda.

Jelaskan dengan terperinci apa belenggu masalah bisnes yang anda tengah hadapi sekarang dan kami akan bentang dan bincangkan solusi.Dari sharing kami, anda boleh rangka pelan tindakan. 

Bukan tu saja! Daripada soalan masalah bisnes rakan usahawan dalam industri sama atau berbeza dengan anda pun bakal jadi cetusan dan letusan idea untuk tambahbaik dan apply dalam bisnes anda pula!

Sesi Online Q&A Session bersama Hasbul Brothers ini sangat berimpak tinggi untuk usahawan yang nak letuskan sales raya ni!  

2. How To Hire Talent For Beginner

Mungkin ada usahawan yang masih terpinga-pinga lagi bagaimana bisnes baru nak hire pekerja pertama.

Dengar cerita rakan bisnes lain cakap staff yang mereka hire semua bukan nak kerja sangat hanya nak kutip gaji hujung bulan.

Takda semangat nak majukan bisnes anda pun. Buat kerja pun lepaskan batuk di tangga. Sekadar siap, sekadar bos suruh, sekadar cincai kira. 

Dalam kelas How To Hire Talent For Beginner anda akan belajar bagaimana nak cari dan lantik talent yang betul untuk sama-sama bantu anda untuk grow bisnes dan majukan syarikat anda tanpa mengharapkan imbuhan semata-mata dan bekerja dengan keghairahan, minat dan semangat untuk mengasah bakat mereka.

3. Social Media Raya Planning

Bagaimana nak tonjolkan karakter anda di sosial media jika anda seorang introvert atau tak suka nak menonjolkan diri. 

Jangan salah anggap personal branding dengan influencer atau buat video viral semata-mata nak terkenal.

 Personal branding adalah cara untuk anda tonjolkan karakter yang anda sendiri pilih untuk dipertontonkan kepada audien anda di sosial media. 

Bukan nak disayangi audien atau diminati mereka cukup mereka suka untuk follow rapat anda dan anda boleh gunakan pengaruh yang anda untuk jana jualan.

Segalanya akan dirungkaikan dalam Personal Branding Masterpiece ini nanti.

Belajar bagaimana nak susun konten yang visualisasikan mood raya agar pelanggan teruja atau excited dan tak bosan untuk visit dan buy di page bisnes anda tanpa menunggu posting anda muncul di feed mereka!

Bonus kelas Social Media Raya Planning ni juga anda akan belajar bagaimana nak buat konten sosial media yang bekerja dan 'buat duit' atau jana sales untuk bisnes anda. 

Sesi ini adalah sesi perah otak untuk buat konten berkualiti yang meyakinkan pelanggan untuk serahkan duit tanpa fikir dua tiga kali.  

Kemudian, anda akan tahu bagaimana nak tahu di mana 'port' atau lubuk pelanggan anda yang tepat supaya anda promote di tempat yang tepat di mana sasaran pelanggan anda berkumpul. 

Paling best, anda dapat timbulkan kepercayaan pelanggan sejurus mereka picit profile page bisnes anda lepas anda hadam apa yang trainer kami, Puan Sya Adam akan ajar dalam sesi bonus istimewa ini.

Bonus Khas!  Peserta Yang Mendaftar Deposit Dan Full Payment Pakej Gold Hari Ini Sahaja !

1. Offline Group Consultation 

Jom bersemuka dengan kami face to face dalam sesi Offline Group Consultation. Sesi ini, anda boleh angkat tangan dan tanya in person apa masalah bisnes anda dan kami akan advise dengan lebih dekat. 

Dalam masa sama, dengarkan masalah bisnes rakan usahawan lain dan anda juga boleh apply solusi yang kami sarankan jika anda juga sedang hadapi kes yang sama. Cuma, sesi ini terhad untuk 100 usahawan terawal yang daftar pakej Gold The GrowthX sahaja!

Bagaimana nak elakkan dapat staff yang hanya nak kutip gaji hujung bulan buat kerja pun tak seberapa

Bila tengok perangai memang takda niat langsung nak majukan syarikat, layan customer pun muka ketat.

Semuanya akan dikongsi dalam kelas bonus How To Hire Talent For Beginner untuk anda dapat calon pekerja yang benar-benar nak sama-sama grow majukan syarikat kita

2. How To Hire Talent For Beginner

Mungkin ada usahawan yang masih terpinga-pinga lagi bagaimana bisnes baru nak hire pekerja pertama.

Dengar cerita rakan bisnes lain cakap staff yang mereka hire semua bukan nak kerja sangat hanya nak kutip gaji hujung bulan.

Takda semangat nak majukan bisnes anda pun. Buat kerja pun lepaskan batuk di tangga. Sekadar siap, sekadar bos suruh, sekadar cincai kira. 

Dalam kelas How To Hire Talent For Beginner anda akan belajar bagaimana nak cari dan lantik talent yang betul untuk sama-sama bantu anda untuk grow bisnes dan majukan syarikat anda tanpa mengharapkan imbuhan semata-mata dan bekerja dengan keghairahan, minat dan semangat untuk mengasah bakat mereka.

Anda Nak Mendaftar?

Hubungi Sales Consultant Kami :

Siapa Hasbul Brothers?

Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.
 
Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Selepas 5 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog  MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program The Protege. Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK). Kemudian, kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda!
Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.
 
Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Selepas 5 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog  MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program The Protege. Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK). Kemudian, kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda!

Apa Kata Mereka?

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Kebanyakan seminar yang saya pergi, semua ajar marketing je. Tapi Hasbul Brothers ajar saya cara nak jaga customer dan buat bisnes dengan betul. Sebelum ni saya ingat, nak naikkan bisnes ni cuma perlu marketing je, tapi setelah saya perbetulkan pengurusan saya, saya tak sangka bisnes saya grow dengan mudah.
Pengasas syarikat MariMOGO

“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”

Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.
Pengasas syarikat KasiClean

“Hasbul Brothers menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Tiada cerita fantasi dan janji bulan bintang”

Saya memilih Hasbul Brothers sebagai mentor sebab saya nampak mereka menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Mereka betulkan mindset saya supaya tak takut dan ajar cara marketing yang memberi impak pada bisnes saya. Bagi saya mereka adalah mentor yang tepat untuk saya kembangkan bisnes dengan lebih baik dengan cara yang betul. 
Fauzi pengasas syarikat Mayababy

Copyright 2021. All Rights Reserved.
Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.